Siirin, Baronin ja Saanan touhuja

23. helmi, 2014

Baron on vihdoin yhdistetty lauman jäseneksi. Emännän Ruotsin matkan aikana isäntä päätti yhdistää lauman, kaikki meni hyvin! Saana ja Baron ovat hyvin sopeutuneet toisiinsa ja luulen, että heistä tulee hyvät kaverit, kun ovat niin leikkisiä molemmat. Kaikki lelut on oltava pois näkyvistä, sillä Baron omii kaikki lelut. Baron ruokitaan erikseen.

 

17. helmi, 2014

Saanan kanssa kävimme tänään rokotuksilla ja nyt ovat kaikki tarvittavat rokotukset voimassa. Alkeispentukoulu on nyt päätöksessä ja seuraavan kerran menemme jatkokurssille. Tänään otettiin myös poseerauskuvat. Saana rakastaa ulkoilua ja pyrkii vähän väliä pihaan. Nyt kun lumi on kohta sulanut pois niin pihasta löytyy käpyjä yms. niitä Saana kantaa suussaan sisälle salaa.

9. helmi, 2014

Saana on välillä todella oikea riiviö 🤪. Saana viihtyy ulkona ja saa välillä oikeita hepuleita juoksee ympäri pihaa ja loikkii ympäriinsä härnää äitiään ja äiti joskus innostuu leikkimään mukana. Useimmiten seuraa rauhallisena sivusta miten lapsi leikkii. Hoitotoimenpiteet on syytä tehdä väsyneenä, on helpompaa. Neiti nostetaan joka päivä pöydälle ja vähän harjataan ja puhdistetaan silmiä yms.  Kurjaa on kun lumi sulaa ja kaikki roskat paljastuu pihasta ja niitä saan kaivella Saanan suusta.

Koulua käydään edelleen. Edelleen se on kivaa, ja mukava nähdä kuinka nopeasti pennut kasvaa, etenkin isojen rotujen pennut. Helmikuun puolessavälissä alkaa jatkokurssi.

3. helmi, 2014
3. helmi, 2014

Koirat lehti tekee rotuesittelyn Kiinanpalatsikoirasta. Meitä pyydettiin kuvauksiin ja haastatteluun. Olin kiitollinen, että minua pyydettii. Nyt meillä oli kuvauksiin uros, narttu ja Saana pentu. Lehti ilmestyy, joko maaliskuussa tai hutikuussa, riippuen toimituksesta.

Kuvia otettiin ainakin 200, kuvat olivat todella upeita studiokuvia. Sain katsoa kuvat heti paikanpäällä, Kuvaus olikin melkoisen hauskaa puuhaa, saada koirat juuri niinkuin kuvaaja ne haluaa. Saana olikin kaikkein helpoin kuvattava. Saana liikkui koko ajan, ei ujostellut. Jännityksellä odotamme lehden ilmestymistä.