18. loka, 2013

Pikkuprinsessa syntyi eilen

Eilen klo 11.15 syntyi Siirin esikoistytär, jolla on työnimi The Only One. edellinen yö meni valvoessa kun Siirin synnytys käynnistyi ja lämmöt laskivat alas ja pysyivät siellä koko ajan, ei nousuta tietoakaan, yö meni seuratessä Siirin vointia ja miten etenee. Aamulla sitten lähdimme Ultraan varmistamaan pennun voinnin. Saimme leikkausajan ja palasimme kotiin odottelemaan.

Prinsessa syntyi sitten klo 11.15 leikkauksella, lääkäri arvioi, että kun oli vaan yksi pentu, että ehkä se on viisainta leikata. Klinikalla odottelimme Siirin heräämisen ja seurailtiin pennun vointia, pääsimme kotiin melko pian ja kaikki onkin mennyt hyvin. Pentu on harvinasien sisukas, osaa hyvin imeä, löytää itse nisä, aina kun katson pentua niin se on imemässä ja roikkuu nisässä kiinni. Jos Siiri lähtee pois pesästä, neiti osaa huutaa vaatia emoa lähelleen.

Leikatut koirat eivät heti hyväksy pentujaan, Siiri antoi kuintenkin alusta asti pennun imeä ja jostain se vaan sitten alkoi eilen illalla se hoivaaminen ja nuoleminen, nyt on tiiviisti pikkuisen kanssa pesässä.